Våra varumärken

Vi jobbar både med egen produktion av sportprodukter samtidigt som vi representerar kända varumärken som generalagent. Alla märken vi jobbar med står för hög kvalité och stark produktutveckling. Vi tror på produkter som ger användaren en känsla av funktionalitet och perfektion.

  • Alla
  • Sommar
  • Vinter

FreeSkate som är vårt egna varumärke använder vi främst till många av de produkter vi producerar i Asien. Bland annat tillverkar vi in-line skates, scooters, skydd och hjälmar under detta varumärket.

Vårt andra egna varumärke är Ript. Det använder i första hand till våra skateboards och longboards med mera.

Topptursbindningar av allra högsta kvalitet och säkerhet.

Fritschi har många års erfarenhet av att bygga bindningar för extrema och speciella ändamål.
Tack vara ett flertal patenterade lösningar är Fritschi det enda märket som idag kan ge samma säkerhet i en touringbindning som på en alpinbindning. Detta utan att vikten på bindningen blir för stor. Även stabiliteten i bindningen är i klass för sig.

Se mer information om Fritschi, här

Skidkläder när de är som allra bäst. Passform, känsla och flexibilitet i materialet av är något utöver det vanliga i Goldwins plagg. Lägg också till att de alltid är lagom varma. Tygerna, som tillverkas i Japan av Goldwin själva, har bättre vattentäthet och andningsförmåga än t ex GoreTex.

Speciellt för Goldwin är också att de sedan 1984 samarbetat med det Svenska alpinlandslaget. Ingemar Stenmarks framgångar var en av orsakerna till att Goldwin lyckats etablera sig som ledande tillverkare av skidkläder. Hela landslaget använder fortfarande Goldwin och är mycket nöjda med märket.

KTM började bygga cyklar 1964. Fabriken ligger i Mattighofen, Österrike. Här tillverkas ca 220 000 cyklar årligen. Sortimentet är stort och KTM erbjuder en mängd olika modeller för all typ av cykling. I grannfabriken tillverkas KTM motorcyklar.Utöver cyklar har KTM ett gediget sortiment av tillbehör. Här finns allt från kläder, skor, hjälmar till cykeldatorer och pumpar mm.

Se här hela utbudet kläder, skor, hjälmar mm. Här finns all information om cykeltillbehör.

Mer information om KTM cyklar hitta du här.

Fulldämpade Mountainbikes

Hardtail Mountainbikes

Racers

Elcyklar

Hybrider

Citycyklar

Barn

Leki är en komplett stavtillverkare som sätter funktion och kvalité framför allt. Egna lösningar har bidragit till att Leki idag är ett av de ledande stavmärkena. Trigger-systemet på alpinstavar och Shark-systemet på längd är båda patenterade av Leki.

Leki är också stolta sponsorer till Svenska alpinalandslaget och till Svenska skidskyttelaget.

För mer information om alla produkter se Lekis hemsida. Här finns fakta om alpinstavar, längdstavar, Nordic Walking, touring, skidhandskar mm.

Snart är vintern här och med den flera härliga nyheter från Stöckli. Laser modellerna kommer i ny konstruktion och nya färger. Stormriderserien är helt uppdaterad med flera nya modeller och en stilren design För mer information se Stöcklis hemsida här, klicka här

Följ Stöcklis åkare i världscupen här.

Bland åkarna finns, Viktoria Rebensburs GER, Tim Jitloff USA, Julia Mancuso USA med flera.